Intromassage

KROPS BEHANDLING


PRØV EN MASSAGE i KØGE FOR KUN 250 KRONER Når man skal finde en ny massør, så skal det være en som passer med ens ønsker til en massage.

Derfor tilbyder jeg en 45 minutters intro-massage til at alle nye klienter som kommer til klinikken i Køge for kun 250 kroner.


Så får du muligheden for at møde mig og prøve min massage-stil til en meget billig intro pris.


Normalpris for massage er 400 Kr.Book din prøve massage på  https://billestaalbo.onlinebooq.dk


Vi ses i Jernbanegade 4 1 tv i KØGE

 (50 meter fra Køge station)

Pris

1  Time 400 Kr.

2 Timer  750 Kr.

RABAT 10 Klip/Timer 3000 Kr.

Tantramassage/terapi  950 Kr.

Tider

Mandag - Fredag 8:00 - 18:00

Lørdag  10:00 - 18:00

Søndag 10:00 - 18:00
Eller efter aftale.

KROPS-BEHANDLING

Behandling eller velvære


Hvad er en Kropsbehandling?


Kropsbehandling hos mig kan være mange forskellige ting, og grunden til at nogle vælger en kropsbehandling kan der være rigtig mange grunde til.


Det kan være en hård sportsmassage for at løsne muskelspæninger, det kan være en blid healingsmassage for at mindske stress i kroppen, det kan være akupresur pga muskel overbelastninger, Det kan være passiv yoga  Thaimassage ) for at få strukket sin krop igennem, det kan være tantra terapi hvis man har seksuelle problemer eller en tantramassage hvis man vil mærke sin krop bedre og meget mere.


Vores krop bliver påvirket af fysiske ting som overbelaster den, men psykisk. Hver en følelse har et kropsligt aftryk. Er du eksempelvis trist, vil dine skuldre være trukket op og frem, dit hoved hænger, og du er let foroverbøjet. Den kropslige struktur er forbundet til følelsen. 

Bliver du ikke bevidst om de spændings forhold, kan de blive permanente, og du kan blive kronisk trist eller deprimeret. På samme måde sker det, hvis du er stresset. Din vejrtrækning bliver overfladisk og anstrengt, og hjernen samt resten af kroppen får iltmangel, og du får hovedpine, bliver udmattet osv. 

Vejrtrækningen er derfor det vigtigste i en behandling.

Udover det kan de problemer og udfordringer som sidder i vores kroppe, også påvirke vores nervesystem og hormon ballance, kan vi kan derfor også påvirke vores hormoner med bla massage.


Oxytocin som er vores lykkehormon udskilles ved blid berøring, Kortisol som er stresshormonet bliver reduceret når vi føler omsorg og er mentalt afslappet, hvilket begge er hormoner som bla styre vores humør, angst og ikke mindst vores kropsvægt.

Derfor kan det være at trænger du ikke blot til en dejlig afslappende massage, så kan det være at jeg anbefaler dig en anden behandling end hvad du tror at du står og mangler for at blive bedre.

Type kropsbehandlinger som jeg kan tilbyde i Køge og Valby er bla:

Fysiurgisk massage
Sportsmassage

Velværemassage 
Trigger point
Akupresur
Passiv yoga ( Thai massage )
Tantra terapi
Tantramassage
Healingsmassage


BILLE STÅLBO

KØGE HYPNOSE
KØGE MASSAGE

Sidste Nyt

I Juni Starter vi igen et mediationshold op i Køge

April 4, 2019

Nu kan tider i weekenden bookes i Valby, i LIGE WEEKENDER.

Sept 22, 2018

Kontakt

 

Jernbanegade 4 KØGE

Email: Info@billestaalbo.dk

Telefon : 50 18 18 78 
Bedst mellem 8.00-9.00. Send evt. en sms, og jeg vil svare, så snart jeg er ledig.

Copyright @ All Rights Reserved